Американският драматичен сериал  на Aplle TV + , създаден по книгата

...
Американският драматичен сериал  на Aplle TV + , създаден по книгата
Коментари Харесай

The Morning Show: сериалът, за който всички говорят

Американският трагичен сериал  на Aplle TV +, създаден по книгата на журналиста Брайън Стелтър, завоюва публиката и имаше три номинации за, въпреки и да не завоюва премия.

Злободневната тематика за работната среда и връзките сред дамите и мъжете, имащи нелеката задача да задържат вниманието на зрителите в конкуренция с други стратегии на други малките екрани, е развита майсторски с възходяща последователност, въпреки и по мое персонално мнение последният епизод да е малко в характерен (може би не тъкмо хепи енд), само че да – и катарзисно въздаващ справедливост жанр. Сериалът е настоящ макар този дребен минус. Не е е лекомислен, добре показва атмосферата и нравите, присъщи за напрегнатото всекидневие в малкия екран, интригите, прикриването и замазването на недоволства от полови похищения.

и са освен изпълнителки на основните функции, само че и са в състава на продуцентския екип. Партнират им Стийв Карел, Гугу Мбата Роу, Марк Дуплас, Нестор Карбонел, Били Крудъп, който играе любимеца ми в тази история Кори Елисън.

Успехът, кариерата, персоналният живот, възможни или не дейности, обикновено ли е, звездата да живее с мисълта, че някои неща са разрешени? Даже освен това – да не се замисля, че са неправилни? Това са тематиките и персонално за мен изключително впечатляващо е цитираното в епизод от сериала признание на. Обвиненията против него са правилни, само че този вид дейности не са били считали за неверни и през разум не му е и минавало, че не са в реда на нещата.

С други думи – този сериал е належащо да се гледа и от " девойки ", и от " момчета ", тъй като унищожава парадигма. Показва, че насилието не е безусловно " силово ", че от време на време то се движи по тънката граница на доверие, което е предадено, че може да си измамен, а неналичието на опозиция не постоянно е предпочитание и единодушие, както и че сходно прекарване може да бележи човек по този начин, че към този момент да не е допустимо да бъде отмито и забравено с " една хубава вана с благоуханен сапун ", както се споделя в една кино класика от близкото минало. Просто времената са други.


 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР